Izvješće

Dana 29. lipnja 2017.godine održan je sastanak sa članovima Sindikata djelatnika u vojsci i državnim službama i ostalim državnim službenicima i djelatnicima vojnog poligona „Gašinci“ pored Đakova. Sastanku sa strane Sindikata djeltanika u vojsci i državnim službama nazočili su: zamjenik predsjednika Tomislav Petrović, dipl.ing i dopredsjednica prof.Sanja Santini-Šuperba, dipl.arh.

Na sastanku je bio nazočan predsjednik Uprave Pleter – usluge d.o.o. gospodin Marijan Mareković koji je pozvao djelatnike da izvijeste predstavnike Sindikata o mogućim problemima unutar društva kako bi se isti mogli rješavati.

Od strane OSRH na sastanku bili su nazočni zapovjednik vojnog poligona brigadir Stanko Paradžiković i zapovjednik Opslužništva poligona bojnik Ivica Kos.

Razgovaralo se o svim problemima s kojima se susreću u obavljanju redovnih zadaća državni službenici i namještenici u Oružanim snagama RH kao i o problemima s kojima se susreću djelatnici t.d. Pleter – usluge d.o.o.

Ovakvi oblik održavanja sastanaka sa članstvom na cijelom teritoriju Republike Hrvatske će se nastaviti početkom rujna mjeseca 2017., a prema planu kojeg ćemo poslati svim sindikalnim povjerenicima podružnica našeg Sindikata. Prvi slijedeći sastanak sa članstvom i i ostalim državnim službenicima i djelatnicima održati će se u vojnim objektima u gradu Požegi.

Nema komentara