Redovna Skupština Sindikata

Nadnevka 23. studenog 2017. U gradu Zagrebu održana je redovna izborna Skupština Sindikata djelatnika u vojsci i državnim službama.

Na mjesto predsjednika Sindikata izabran je ponovno Radomir Delić, dipl. ing dok je na mjesto zamjenika predsjednika izabran Tomislav Petrović, dipl. ing.

Također na mjesta dopredsjednika odnosno regionalnih povjerenika uz Radomira Delića, dipl. ing. (Srednja i južna Dalmacija) i Tomislava Petrovića dipl. ing. (Središnja Hrvatska i Istarska županija) izabrani su prof. Sanja Santini Šuperba, dipl. Ing. (Sjeverna i srednja Dalmacija) prof. Stipo Tunjić, dipl. ing. (Sjeverozapadna Hrvatska) i Vjekoslav Barišić (Zapadna i Istočna Slavonija).

Posebno nam je drago što je Skupština Sindikata izabrala novog dopredsjednika/ regionalnog povjerenika za Zapadni i Istočnu Slavoniju. Nadamo se da će njegovrad doprinijeti  boljem i kvalitetnije statusu zaposlenih u državnim službama i državnim poduzećima nego je to bilo do sada.

Uz izbor gore navedenih predstavnika Sindikata, Skupština Sindikata izabrale je i članove Nadzornog odbora(Robert Piškurić – Podružnica Karlovac, Romana Kuftinec – Podružnica Zagreb i Ante Šego – Podružnica Knin) kao i članove Statutarne komisije (Niko Čubela – Podružnica Ministarstvo poljoprivrede, Snježana Kučinić- Podružnica Karlovac i Dolores Bajlo – Podružnica Zadar). Na prvoj konstituirjućoj  sjednici koja će se održati u mjesecu prosincu 2017. navedeni članovi Nadzornog odbora i Statutarne komisije izabrati će predsjednika Nadzornog odbora i predsjednika Statutarne komisije.

skupstina sindikata 1

skupstina sindikata 2